Kennismaking en rondleiding

Bij de schoolkeuze spelen sfeer en gevoel een belangrijke rol. Wij hopen daarom dat u bij ons langskomt om de sfeer te proeven en laten u graag de school zien. Pas dan ervaart u of onze school past bij uw kind(eren) en uw gezin.

In een kennismakingsgesprek leggen wij graag uit hoe wij werken en gaan met u in gesprek. U vertelt ons over uw ervaringen met uw kind en wij kijken wat uw kind nodig heeft om goed tot zijn recht te komen. U ziet dan samen met uw kind de school in werking en kunt een kijkje nemen in de groepen.

U kunt een afspraak maken met onze directeur Eric van der Wal. Hij is telefonisch te bereiken op nummer 0348 - 47 33 90, of u kunt een mailtje sturen naar: graafjan@spco.nl.

Open ochtend (27 oktober 2021 en 18 maart 2022) - Open avond (14 maart 2022)

U bent ook welkom op onze open avond (19.30 - 21.00 uur).  Hier kunt u, samen met andere toekomstige ouders, kennismaken met de school. U kunt ook naar de open ochtend komen.  De open ochtend biedt u de mogelijkheid om de school in actie te zien.  U heeft dan de mogelijkheid om in de klassen te kijken en kinderen te zien werken en spelen.  De open ochtenden zijn van 9.00 uur tot 11.30 uur. U kunt ook op andere momenten een kijkje nemen in de school. Neem hiervoor even contact op met de school.