Kennismaking en rondleiding

Bij de schoolkeuze spelen sfeer en gevoel een belangrijke rol. Wij hopen daarom dat u bij ons langskomt om de sfeer te proeven en laten u graag de school zien. Pas dan ervaart u of onze school past bij uw kind(eren) en uw gezin.

In een kennismakingsgesprek leggen wij graag uit hoe wij werken en gaan met u in gesprek. U vertelt ons over uw ervaringen met uw kind en wij kijken wat uw kind nodig heeft om goed tot zijn recht te komen. U ziet dan samen met uw kind de school in werking en kunt een kijkje nemen in de groepen.

U kunt een afspraak maken met onze directeur Eric van der Wal. Hij is telefonisch te bereiken op nummer 0348 - 47 33 90, of u kunt een mailtje sturen naar: graafjan@spco.nl.

Welkom om te komen kijken

U bent altijd  welkom om een kijkje te komen nemen.  U heeft dan ook de mogelijkheid om in de klassen te kijken en kinderen te zien werken en spelen.  Neem hiervoor even contact op met de school.

Open ochtend en open avond

In Montfoort is een 'Open scholenroute'. U bent dan ook van harte welkom tussen 9.00 uur en 12.00 uurop de Graaf Jan om een kijkje te kunnen nemen.  De data van deze open scholenroute wordt nog bekend gemaakt.