Kennismaking en rondleiding

Bij de schoolkeuze spelen sfeer en gevoel een belangrijke rol. Wij hopen daarom dat u bij ons langskomt om de sfeer te proeven en laten u graag de school zien. Pas dan ervaart u of onze school past bij uw kind(eren) en uw gezin.

In een kennismakingsgesprek leggen wij graag uit hoe wij werken en gaan met u in gesprek. U vertelt ons over uw ervaringen met uw kind en wij kijken wat uw kind nodig heeft om goed tot zijn recht te komen. U ziet dan samen met uw kind de school in werking en kunt een kijkje nemen in de groepen.

U kunt een afspraak maken met onze directeur Eric van der Wal. Hij is telefonisch te bereiken op nummer 0348 - 47 33 90, of u kunt een mailtje sturen naar: graafjan@spco.nl.

Open dag en open avond

U bent ook welkom op onze open dag en open avond. Hier kunt u, samen met andere toekomstige ouders, kennismaken met de school. Inmiddels is de open dag geweest. Wel kunt u nog steeds een kijkje nemen in de school. U heeft dan de mogelijkheid om in de klassen te kijken en kinderen te zien werken en spelen. Neem hiervoor even contact op met de school. 

De open avond is gepland op maandag 11 maart 2019.  

(19.30 - 21.00 uur)

U bent van harte welkom!