Mooie woorden

"De Graaf Jan is continu op zoek naar verbetering: IPC-introductie, vijf-gelijke-dagen-model, prachtig ICT-beleid en een daadkrachtige en zeer toegankelijke schoolleiding en leerkrachten"


"Wij vinden dat er op de Graaf Jan een fijne- en  positieve sfeer heerst. De juffen zijn erg betrokken bij onze kinderen en ieder kind kan zich op zijn/haar eigen niveau goed ontwikkelen. Het werken op de chromebooks en de Engelse lessen vinden onze kids super leuk."


"Onze kinderen gaan met heel veel plezier naar school. Onze jongste is kleuter en vertelde eens vol trots: 'Mama, vandaag heb ik Engelse les gehad!!'. Van kleins af aan leren ze 'Samen spelen, samen leven, samen leren!' Toen onze oudste zoon in groep 3 zat, vertelde hij vol trots over zijn vriend uit groep 8, die samen met hem regelmatig boeken ging lezen. Als ouders ervaren we de Graaf Jan als een warme betrokken moderne christelijke school."


"De Graaf Jan is een fijne school waar kinderen zichzelf mogen zijn. Zij ontwikkelen zich hier in een veilige en vertrouwde omgeving. Leerkrachten met passie voor hun vak en waar kinderen leren respectvol met elkaar om te gaan."


"Naast studeren is er veel ruimte voor culturele activiteiten zoals het bezoeken van voorstellingen en musea. Het is belangrijk dat kinderen een brede kijk op de wereld krijgen en kunnen ontdekken waar andere interesses liggen."


"Een erg goede school met prima aansluiting op het Voortgezet Onderwijs"